Anunț foarte important decembrie 2015

            Asa cum am anunțat prin convocatorul pentru Adunarea Generală din luna noiembrie 2015, postat anterior pe site, această acțiune s-a desfășurat în două etape:

– la prima convocare nu au fost prezenți jumatate plus unul din totalitatea membrilor asociați si,

conform prevederilor OG-27/2010 și Statutului Asociației, Adunarea Generală a fost reconvocată șI s-a ținut pe data de 14.11.2015.

– la cea de-a doua convocare hotărîrea s-a luat, legal, prin votul celor prezenți.

În continuarea acestui anunț aveți atașat Procesul-verbal cu rezultatul votului și semnăturile

celor prezenți.

            Vă rog să citiți cu atenție ce s-a hotărît și să vă conformați hotărîrii întrucît ne așteptăm, într-o perioadă scurtă, să se pronunțe CEDO și vom avea nevoie de condițiile minime necesare desfășurării unor activități foarte migăloase și precise.

            Nu putem să dăm din coț în colț atunci cînd va veni Decizia CEDO fiindcă, cu siguranță, nu vom avea prea mult timp să ne organizăm după aceea și fiecare dintre noi e interesat să nu mai pierdem luni de zile în plus și nici să lucrăm în grabă, cu greșeli și cu nervii întinși.

            Așadar, Consiliul Director vă invită să depuneți cotizația de 10 lei trimestrial, cotizație care, prezumăm noi, nu va dura mai mult de 3, cel mult 4, trimestre, timp în care credem că vom rezolva majoritatea problemelor de organizare care țin de Asociație.

            Primul trimestru cuprinde lunile decembrie 2015, ianuarie și februarie 2016.

Întrucît anunțul nostru apare după expirarea celor 15 zile de grație, în mod excepțional nu se va reține penalitatea de întîrziere de 1 leu lunar pentru luna decembrie 2015. Penalizarea va curge începînd cu 03 ianuarie 2016.

Cotizația se va depune, contra chitanță, la locul de adunare a membrilor asociați de la Sala Polivalentă Brăila, în zilele de sîmbătă care au dată CU SOȚ, între orele 10.00 – 11.00. Cînd vom închiria un sediu, ne vom întîlni la acel sediu, după un program pe care-l vom anunța atunci.

Puteți depune cotizația și pe 2 sau 3 trimestre.

Pentru persoanele din afara Brăilei cotizația se poate depune în contul bancar al asociației, deschis la BRD (mulți dintre dvs. Il cunoașteti deja din anii trecuți).

Atenție la completarea corectă a codului IBAN.

Contul este:

RO46 BRDE 090S V070 5170 0900

         Pentru precizări și informații amănuțite vă recomandăm să ne sunați la telefoanele de mai jos:

            Președinte:          0741/334982   (celelalte numere, pe Vodafone și Cosmote) sunt anulate.

            Vicepreședinte:   0748575658    sau:  0239/650578 (iarna)   si 0339/102411 (vara)

 

                        ATENȚIE!

            Persoanele care nu și-au achitat  obligațiile anterioare trebuie să și le achite și pe acelea.

          După ce ați depus banii în cont vă rugăm să ne trimiteți copia chitanței de depunere, fie prin E-mail, fie prin poștă, pentru a vă putea opera datele în fișa dvs. individuală.

 Procesul verbal al adunarii generale in format PDF, Click pentru vizualizare!

Ad. generala 14.11.2015 – PV