Am infiintat o pagina speciala FAQ pentru a raspunde la intrebarile frecvente ale pagubitilor FNI, puse la adunarile organizate la Sala Polivalenta a municipiului Braila, miercurea intre orele 17:00 – 19:00 si simbata intre orele 10:00 – 12:00.

La aceste intrebari si multe altele, raspundem, noi membrii Comitetului Director, cu toata seriozitatea, sinceritatea si bunavointa, tuturor celor ce ni se adreseaza.

Majoritatea raspunsurilor – la prima parte a listei cu intrebari, se afla in comentariul  de pe acest site al vicepresedintelui Asociatiei, Teodor-Jan Fotache: https://pagubitifni.wordpress.com/2009/06/27/comentariu-privind-fenomenul-f-n-i/

            Consideram ca e mai usor de accesat un raspuns la o intrebare care il intereseaza pe un deschizator grabit al acestui site, avind o Lista cu intrebarile frecvente, decit sa citeasca toata informatia pe care noi v-o punem la dispozitie aici.

Raspunsurile la toate intrebarile vor fi cat se poate de scurte. Daca sesizati ceva care poate fi explicat altfel sau vi se pare ca nu este corect explicat in raspunsurile date, va rugam a ne comunica pe adresa de mail sau direct pe site.

 Rugam pe cei de specialitate, cu studii juridice, sa contribuie activ la imbunatatirea raspunsurilor noastre, pentru binele demersului actiunii noastre comune.

            Pentru amanunte va rugam sa ne contactati.

            Asteptam comentariile dumneavoastra si eventual oricare alta intrebare legata de procesul FNI, in tara sau la CEDO.