Update: Nou !

Reactualizarea vechilor tabele.

Click pentru deschidere fisiere PDF

1.TABEL CENTRALIZATOR

CU MEMBRII ASOCIAȚIEI ȘI PǍRȚILOR ATAȘATE ACȚIUNII ACESTEIA, CE S-AU CONSTITUIT, LA INSTANȚELE DIN ROMÂNIA, PARTE CIVILĂ ÎN DOSARUL nr. 24632 / 3 / 2006 ȘI CARE FAC PARTE, CA MEMBRI ASOCIAȚI SAU INTERVENIENȚI, DIN GRUPUL CARE A DEPUS CEREREA ÎNREGISTRATǍ LA CURTEA EUROPEANǍ A DREPTURILOR OMULUI SUB NR. 63221/09, „AIP-FNI BRĂILA ȘI ALȚII CONTRA ROMÂNIA”

2.TABEL CENTRALIZATOR

CUPRINZÂND CERERILE SUPLIMENTARE ALE INVESTITORILOR LA F.N.I. CONSTITUIȚI IN ASOCIAȚIA GENERALĂ A PREJUDICIAȚILOR LA F.N.I. BRĂILA (A.G.P.-F.N.I.) CARE SOLICITĂ SA FIE ATAȘAȚI LA ACȚIUNEA CE FORMEAZĂ OBIECTUL CERERII NR. 63221/09, AFLATĂ PE ROLUL CURȚII EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI, AVÂND CA RECLAMANT ASOCIAȚIA INVESTITORILOR PĂGUBIȚI LA F.N.I. BRĂILA (A.I.P.-F.N.I. BRĂILA) ȊMPOTRIVA ROMÂNIEI.

(SITUATIA PLATII CONTRIBUTIEI ASOCIATILOR – CONFORM HOTARIRII ADUNARII GENERALE DIN 13.06.2009)

***

TABELELE VECHI

Va punem la dispozitie tabelul final cu pagubitii care fac parte din : Asociatia Investitorilor Pagubiti la F.N.I. Braila,  care au participat la Recursul la ICCJ din 4 iunie 2009.

Aceste persoane au dreptul de a opta pentru participare la procesul intentat Statului Roman la CEDO.

Conditiile stabilite de adunarea generala:

Puteti vizualiza sau downloada din formatul PDF daca aveti instalat Acrobat Reader, pe care il puteti downloada gratuit de aici !

Tabelul de mai jos este o forma corectata in site si cuprinde pagubitii atasati si admisi in dosarul CEDO in luna mai 2010. Nu si pe cei inscrisi dupa data de 01.06.2010 care vor aparea intr-un tabel ce va fi postat pe site la sfarsitul lunii octombrie 2010.

*NOTA: Pana la primirea raspunsului de la CEDO, nu mai putem asocia pe nimeni la actiunea noastra. Este posibil , daca CEDO  va admite, sa asociem si alti pagubiti care au actionat in instantele din tara pe cont propriu. De aceea e bine ca acestia sa tina legatura cu noi.

Pentru protectia datelor personale (BI/CI, CNP, Valoare lei) , aceste date nu au fost incluse in tabelul de informare.